Wie zijn wij?

Pasvision Telecommunicatie BV  is een dynamisch bedrijf met een ‘neus’ voor service.

Wij onderscheiden ons in deze branche door een hoog niveau van dienstverlening en praktische advisering op het gebied van zowel mobiele als vaste telefonie, beveiligingscamera's en ICT oplossingen.

 

Bij Pasvision Telecommunicatie werken specialisten met ruime ervaring en de nodige expertise. Pasvision Telecommunicatie werkt landelijk voor de grote zakelijke markt, MKB en voor Retail. Dit wordt gedaan vanuit de centraal gelegen plaats Leusden nabij Amersfoort.
Wij mogen de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg, retail en transportsector tot onze opdrachtgevers rekenen. Variërend van landelijke tot lokaal georiënteerde organisaties.

Wij van Pasvision Telecommunicatie zijn specialist op het gebied van professionele:

  • vaste en mobiele spraak en data communicatie systemen
  • voice response- en voice mail systemen
  • call center applicaties
  • machine to machine oplossingen
  • Hosted en Cloud oplossingen
  • Beveiligingscamera systemen

 

Verder verzorgen wij uitgebreide ICT diensten, zoals:

 • het leveren en installeren van xDSL en fiber verbindingen
 • datanetwerken, VPN verbindingen, e.d.

 

 

Maak nader uitgebreid kennis met ons.


Pasvision Telecommunicatie heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van vaste- en mobiele tele- en dataoplossingen. Onze oplossingen bestaan uit verschillende diensten en producten zoals:

Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van:

 • Netwerkinfrastructuren
 • Telecommunicatiesystemen
 • Spraak- en data-integratie & DSL-toepassingen
 • Contactcenters
 • Multi site oplossingen (IP-VPN)
 • Netwerkbeveiliging 
 • Beveiligingscamera systemen

 

Communicatie oplossingen realiseren is onze Core Business. Daarmee onderscheiden wij ons door:

 • een hoog kennis niveau
  • oplossingsgericht te denken in plaats van productgericht
  • een servicegerichte organisatie te zijn voor een langdurige relatie.

Wij leveren u tele- en data-applicaties vertaald naar de juiste ICT-oplossingen met de betrouwbaarheid van telecommunicatie.

 

Alle specialisten onder één dak!
Pasvision heeft telecom, beveiligingscamera en dataspecialisten in huis met kennis van alle mogelijke oplossingen.

Een totale communicatieoplossing bestaat immers ook uit producten/oplossingen uit deze drie werelden: de vaste en mobiele tele- en datacommunicatie en bereikbaarheidsintegratie.
Bij Pasvision Telecommunicatie treft u daarom alle specialisten onder één dak!

 

Pasvision Education
Nieuwe communicatieoplossingen zijn alleen succesvol wanneer uw medewerkers er goed mee kunnen omgaan. Daarom instrueren wij uw mensen voor en na de implementatie. Ervaren instructrices en instructeurs maken uw mensen vertrouwd met alle mogelijkheden. Deze intensieve trainingen leveren keer op keer resultaat, want ook hier geldt het principe van Return On Investment. De efficiency zal toenemen, uw werknemers zullen met meer plezier hun werk doen, de oplossing zal beter functioneren.

Beveiligingscamera's

Onze netwerkcamera's combineren onze expertise in IT en cameratechnologie en brengen deze naar de internetomgeving. In slechts enkele minuten hebt u verbinding met ons webviewing-systeem zodat u voorbij de grenzen van tijd en ruimte kunt werken. Of u nu een videovergadering, webcasting of real-time controle nodig hebt, dankzij de precieze bediening en innovatieve functies horen onze netwerkcontrole-oplossingen bij de krachtigste webtools van vandaag de dag.

Mobiele Telecommunicatie

Pasvision Telecommunicatie voorziet u niet alleen graag van advies met betrekking tot uw vaste telefonie. Ook op het gebied van mobiele telefonie zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Desgewenst nemen wij het beheer van mobiele telefonie abonnementen uit handen. Ook volledige integraties van vaste- en mobiele telefonie kunnen wij voor u verzorgen, de mobiele telefoon wordt dan een onderdeel van uw bedrijfscommunicatie netwerk.

 

Vaste Telecommunicatie
Telecommunicatie speelt een cruciale rol in de operationele bedrijfsvoering van iedere organisatie. Doorslaggevend is hierbij het selecteren en implementeren van de juiste functionaliteit tegen acceptabele kosten.

Pasvision Telecommunicatie biedt hiervoor complete oplossingen, variërend van eenvoudige systemen met enkele toestelaansluitingen tot “state of the art” oplossingen voor enkele duizenden gebruikers. Voor elke organisatie bieden wij een toekomstvaste maatwerkoplossing.

Hiertoe werkt Pasvision Telecommunicatie nauw samen met gerenommeerde fabrikanten, waaronder Siemens, Nortel, Philips, Avaya en Alcatel.

Pasvision Telecommunicatie beschikt over 28 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring worden projecten van iedere omvang deskundig en efficiënt uitgevoerd, waarbij uiteraard altijd uw organisatie en haar wensen centraal staan.

Pasvision Telecommunicatie kent als geen ander het belang van (tele)communicatie in uw organisatie. Daarom investeren wij continue in het opleiden van onze medewerkers en onderscheiden wij ons in de ICT-markt op kennis, ervaring en kwaliteit.